Riskikoulutus on pakollinen vain B-luokan ajokortin suorittajalle:

  • Riskientunnistamiskoulutus, opetus sisältää 4 teoriatuntia ja 4 ajotuntia tieliikenteen riskien tunnistamisesta ja hallinnasta.
  • Koulutuksella lisätään valmiuksia vaikeissa olosuhteissa ajamiseen ja tuetaan muutenkin sääntöjä noudattavan turvallisen ja vastuullisen ajotavan omaksumista.
  • Koulutuksessa vahvistetaan erityisesti valmiuksia tunnistaa ja välttää liikenteen vaaratilanteita ja tekijöitä, jotka kuljettajan ajokykyä heikentämällä voivat lisätä onnettomuusriskiä.
  • Osaavaa opetusta Vaasassa saa Roine & Wikman autokoulussa.
  • Hinnat alkaen 285.-

 

Muistathan, että ajoneuvon kuljettajana olet vastuussa paitsi omasta, myös muiden liikenteessä kulkevien turvallisuudesta. Harjoittele siis riittävästi.

Jos olet suorittanut henkilöauton kuljettajantutkinnon ennen 1.7.2018 lakimuutoksen voimaantuloa, sinun on toimitettava Trafin palveluntuottajalle Ajovarmalle todistus harjoittelu- ja syventävän vaiheen suorittamisesta kahden vuoden kuluessa tutkinnon suorittamisesta.

Jos et ole vielä ehtinyt käydä vanhaa harjoittelu- ja syventävän vaiheen koulutusta, on sinun lakimuutoksen jälkeen suoritettava uuden lain mukainen riskikoulutus.

Autokoulu Roine & Wikman on opettanut tuhannet vaasalaiset ajamaan. Osaaminen syntyy kokemuksesta. Soita (06) 317 1400, niin opetamme myös sinut ajamaan.