Autokoulu Roine & Wikman aivan Vaasan ydinkeskustassa

Toimiston aukioloaika kello 9.00 - 17.00 maanantaista torstaihin, perjantaisin 9:00 - 16:30.

  • Konttori: (06) 317 1400
  • Konttori: 050 5127 667
  • Harri Roine: 0400 363 350

Autokoulu Roine & Bilskola Wikman on oikeaoppisen ajotaidon ja -tiedon opinahjo kaikenikäisille kuskeille. Hyvä ajotaito edellyttää oikeaa tiedon ja kokemuksen tasapainoa. Pyrimme saavuttamaan tämän tasapainon aina, kaikkien oppilaiden kohdalla.

Ajokortin hinnan olemme saaneet puristettua niin edulliseksi paketiksi, että nyt jos koskaan kannattaa tulla autokouluun.

Hae oppisi ammattilaisilta. Ajo-opettajillamme on rautainen ammattitaito. Tämä takaa Sinulle parhaan mahdollisen opetuksen yksilöllisin harjoituksin täydennettynä.

Autokoulu Roine on aina ollut perheyritys, nyt jo kolmannessa polvessa. Autokoulu Roine ensimmäiset oppilaat saivat ajokorttinsa vuonna 1966 ja autokoulu Wikmanin vuonna 1951. Vuodesta 1991 alkaen on kuljettu käsi kädessä.

Meillä mahdollista käydä teoriat kotisohvalta! Tule käymään ja kysy lisää virtuaaliteorioista.  

Autokoulu Roine & Bilskola Wikmanin rekisteriselosteen löydät täältä.

Autokoulu Roine & Bilskola Wikman järjestää ajo-opetusta Vaasan ydinkeskustassa.

Keskeisen sijainnin ansiosta voit valita ajotunnit sinulle parhaana ajankohtana ja ajojen edistyessä voimme joko aloittaa tai lopettaa ajotunnit koulullesi tai työpaikallesi.


A-kortti

AM120 -luokan ajokortilla voit ajaa mopolla, AM121-kortilla mopoautolla, A1-kortilla pääset kevytmoottoripyörän satulaan ja A-kortilla voit ajaa kaikkein järeimpää Harrikaakin.


B-kortti

B-luokan ajokortilla ajokortilla voit ajaa henkilöautoa, BE-luokan kortilla voit vetää peräkärryä tai asuntovaunua. Harjoitteluvaiheen palautejakson ja syventävän vaiheen suorittamisen jälkeen saat pitkäaikaisen ajokortin.


C-kortti

C-luokan ajokortti oikeuttaa kuljettamaan kuorma-autoja. C1E-luokan ajokortti oikeuttaa kuljettamaan ajoneuvoyhdistelmiä.