Meillä voit suorittaa pimeän ajon vuodenaikaan ja kelloon katsomatta!

Autokoulu Roine&Wikmanin nykyaikaisessa pimeäajon simulaattorissa ovat kaikki normaalissa henkilöautossa olevat ajoneuvon hallintalaitteet ratista vaihdekeppiin ja vilkuista lähi- ja kaukovaloihin. Simulaattorin tietokone rekisteröi jokaisen hallintalaitteen käytön.

Autokoulu Roine&Wikmanin nykyaikainen pimeäajon simulaattori mahdollistaa opetuksen kesäaikaankin.

Simulaattorissa opitaan perinteistä opetusta paremmin kevyen liikenteen huomioon ottamista ja tielle ilmestyvän yllättävän esteen väistämistä.

Autokoululiiton kehittämän pimeäajosimulaattorin ohjelmisto sisältää opetussuunnitelman määrittelemän kahden ajokerran mittaisen opetussisällön. Ohjelma on suunniteltu niin, että oppilas voi suorittaa sen ilman opettajan läsnäoloa. Simulaattori neuvoo oppilasta kuvan ja tekstin lisäksi äänellä. Opastus tapahtuu molemmilla kotimaisilla kielillä.

Tule paikalle ja totea miten helppoa ja opettavaista on suorittaa pimeän ajon kurssi. Opettaja antaa alkuohjeet, on läsnä koko opetuksen ajan ja auttaa Sinua tarvittaessa.

Autokoulu Roine & Wikman on opettanut tuhannet vaasalaiset ajamaan. Osaaminen syntyy kokemuksesta. Soita (06) 317 1400, niin opetamme myös sinut ajamaan.


A-kortti

M-luokan ajokortilla voit ajaa mopolla, A1-kortilla pääset kevytmoottoripyörän satulaan ja A-kortilla voit ajaakaikkein järeimpää Harrikaakin.


B-kortti

B-luokan ajokortilla ajokortilla voit ajaa henkilöautoa, BE-luokan kortilla voit vetää peräkärryä tai asuntovaunua. II-vaiheen suorittaminen takaa pitkäaikaisen ajokortin.


C-kortti

C-luokan ajokortti oikeuttaa kuljettamaan kuorma-autoja. C1E-luokan ajokortti oikeuttaa kuljettamaan ajoneuvoyhdistelmiä.