Autokoulu Roine-Wikmanilla suoritat ajokortin teoriaosuuden vaikka kotisohvalta tai mökkilaiturilta 

Kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutus verkkokoulutuksena

Seuraavien koulutuksien teoriaosuus on mahdollisuus käydä myös verkkokoulutuksena

Meillä voit osallistua teoriaopetukseen maanantaista torstaihin  kello 08.00-22.00 ja Pe-La 08-16.00 välisenä aikana kirjautumalla oppimisympäristösi linkistä mukaan verkkotunnille, verkkoympäristö sulkeutuu kello Ma-To 22.00 ja Pe-La 16

Verkkoteoriatuntisi alkaa kirjautumishetkestäsi, juuri silloin, kun sinulle sopii. 


Autokoulu Roine-Wikmanilta C1 ja C1E -luokan ajokortit nyt kevennettyyn hintaan

Kevyiden kuorma-autojen eli C1- ja C1E-ajokorttiluokkien opetusvaatimuksia kevennetään. Muutos alentaa kyseisten ajokorttien suorituskustannuksia ja parantaa näin tavaraliikenteen kuljettajien saatavuutta. 

C1-luokan teoriaopetuksen uusi vähimmäismäärä on kaksi tuntia ja ajo-opetuksen vähimmäismäärä kolme tuntia. Nykyään vaaditaan vähintään yhdeksän tuntia teoriaopetusta ja vähintään viisi tuntia ajo-opetusta. C1E-luokassa teorian ja ajo-opetuksen uudet vähimmäismäärät ovat molemmat kolme tuntia. Nykyään C1E-korttiin vaaditaan vähintään kahdeksan tuntia teoria- ja kymmenen tuntia ajo-opetusta.

Kysy lisätietoja puhelimitse 06 317 1400 tai ilmoittaudu heti kurssille tästä.


Nyt meillä mahdollisuus harjoitteluun myös simulaattorilla!

Meillä myös simulaattori

Valikoimassa on simulaattorilla opetaltavia aiheita kuten: ajoneuvon käsittely, ajaminen taajamassa , ajaminen maantiellä , pimeänajon- .ja liukaanajon koulutus

Meillä voit suorittaa halutessasi Riskikoulutukseen sisältyvät pimeänajon/liukkaanajon koulutuksen simulaattorilla.


Meillä mahdollista käydä teoriat kotisohvalta!

Meillä mahdollista käydä teoriat kotisohvalta! Tule käymään ja kysy lisää virtuaaliteorioista. Virtuaalinen teoriaopetus vaatii sinulta vähintään 5Mbit/s nopean internetyhteyden, webkameran, mikrofonin sekä tietokoneen, tabletin tai puhelimen. Kuvan ja ääniyhteyden tulee olla reaaliaikainen kaikkiin suuntiin koko opetuksen ajan ja opetuksen aikana sinä et saa poistua kuvayhteyden päästä.

Virtuaaliluokkaan kannattaa saapua hyvissä ajoin, jotta ehdit säätämään tietotekniikan kuntoon. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla kannattaa varata hyvin aikaa, varsinkin jos seuraat tunnit puhelimella tai tabletilla, jotta ehdit tarvittaessa asentaa ’apin’ niille. Suosittelemme muutoinkin kirjautumaan noin 5-10 minuuttia ennen oppitunnin alkua.


A-kortti

AM120 -luokan ajokortilla voit ajaa mopolla, AM121-kortilla mopoautolla ja mönkijällä, A1-kortilla pääset kevytmoottoripyörän satulaan ja A-kortilla voit ajaa kaikkein järeimpää Harrikaakin.


B-kortti

B-luokan ajokortilla ajokortilla voit ajaa henkilöautoa, BE-luokan kortilla voit vetää peräkärryä tai asuntovaunua. 


C-kortti

C-luokan ajokortti oikeuttaa kuljettamaan kuorma-autoja. C1E-luokan ajokortti oikeuttaa kuljettamaan ajoneuvoyhdistelmiä.