Polttaako kesäkatu? Autokoulu Roine & Wikman tarjoaa avun

Meillä voit ajaa henkilöautokortin  manuaali- tai automaattivaihteisella autolla.

B-kurssit alkavat joka maanantai. Ajokortin hommaat numerosta (06) 317 1400.

Ikäraja 18 vuotta(16 vuotta aloitus ikäraja)

Ne henkilöautot, pakettiautot ja muut ajoneuvot, joiden kokonaismassa on enintään 3500 kg ja joissa on kuljettajan lisäksi tilaa enintään kahdeksalle henkilölle, sekä ajoneuvoyhdistelmät, joiden vetoauto kuuluu tähän luokkaan ja joissa hinattavan ajoneuvon kokonaismassa on enintään 750 kg tai koko yhdistelmän kokonaismassa enintään 3500 kg

Tutkintoon pääsyn edellytyksenä olevat vähimmäisopetusmäärät:

Henkilöauton kuljettajaopetukseen sisältyy vähintään 18 tuntia opetusta. 10 tuntia ajo-opetusta ja 8 tuntia riskintunnistamiskoulutusta, josta 4 tuntia on teoriaa ja 4 tuntia ajo-opetusta. 

Lisäksi sinun pitää käydä 4 tunnin Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS), ellei sinulla ole jo jonkun muun moottoriajoneuvon, esim. mopon ajokorttia.

Autokoulu Roine & Wikman on opettanut tuhannet vaasalaiset ajamaan. Osaaminen syntyy kokemuksesta. Soita (06) 317 1400, niin opetamme myös sinut ajamaan.


A-kortti

AM120 -luokan ajokortilla voit ajaa mopolla, AM121-kortilla mopoautolla ja mönkijällä, A1-kortilla pääset kevytmoottoripyörän satulaan ja A-kortilla voit ajaa kaikkein järeimpää Harrikaakin.


B-kortti

B-luokan ajokortilla ajokortilla voit ajaa henkilöautoa, BE-luokan kortilla voit vetää peräkärryä tai asuntovaunua. 


C-kortti

C-luokan ajokortti oikeuttaa kuljettamaan kuorma-autoja. C1E-luokan ajokortti oikeuttaa kuljettamaan ajoneuvoyhdistelmiä.